Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohledové swapy listopad 2015

Ahoj.

Jelikož jste v dotazníku psali, že byste si přáli číst o nějakém postcrossingu, tak jako první článek volím swapy s pohledy, které se uskutečnily v listopadu. I když to není úplně postcrossingové téma, tak věřím, že spoustu z Vás uskutečněné swapy zaujmou.

V měsíci listopadu jsem měla dohodnutých hodně swapů. Dost z nich byla s Vánoční tématikou, jelikož Vánoce jsou za dveřmi, a tak proč si nevychutnávat atmosféru už teď pomocí pohlednic.

Uskutečněné swapy budu hodnotit třemi známkami (výborný, průměrný, nic moc)

 

1. Swap s Lucií A. (výborný)

S Luckou byla skvělá domluva. Obě jsme předem věděly, které pohledy si posíláme. Obě jsme si je předem vybraly. Já jsem byla totálně unešená z pohledu s Vlčími máky. Už mu teď doma hledám místo, kam bych si ho mohla pověsit.

Dále mi Lucie poslala i pohledy, které byly jako překvapení. Nevěděla jsem, jaké dojdou. S tím si poradila velice dobře. Všechny pohledy jsou originální a rozhodně je nemám doma ve své sbírce. Sami se můžete podle obrázků přesvědčit, jak se swap povedl.

Já Lucce poslala pohledy z kategorie Místopisné. A potom Vánoční medvídky, které ona miluje. Poslední dobou kdykoli jsem někde a vidím pohledy s medvídky, vzpomenu si na ní a na ten krásný pohled s vlčími máky.

Děkuji a ráda si někdy swap zopakuji.

sda.jpg

 

2. Swap a Láďou L. (průměrný)

Swap došel velice brzy a pohledy hodnotím průměrně. Překvapilo mě, že jeden pohled dokonce došel klasicky poštou, a pak došla ještě obálka, ve které byly pohledy. Pohledy to jsou taková Česká klasika.

Překvapily mě jmenovky na dárky, takové jsem ještě neviděla, ale ještě přesně nevím, co z nich vymyslím. A skládací andělíčci ty jsou prostě bomba (na fotce vlevo nahoře).

Jelikož se s Láďou trochu známe, tak ví, že miluji čaje, a tak samozřejmě nesměli chybět.

Jelikož to byl pohledový swap, tak hodnotím průměrně, ale pokud bych měla hodnotit vše ostatní v tomto swapu (čaje, jmenovky na dárky), tak bych hodnotila výborně.:)

Za uskutečněný swap samozřejmě také moc děkuji.

gdfhg.jpg

 

3. Swap s Eliškou N. (výborný)

Swap naslepo. Obě jsme věděly, že v něm bude Vánoční tématika, ale žádná z nás nevěděla, o co přesně půjde.

Jelikož pohledy, které se mi hodně líbí, neposílám dál, tak tady se Eliška krásně trefila. Má sbírka se rozrostla o dva pohledy (oba zleva). Ostatní už putovaly do ciziny přes oficiální PC.

Já se snažila poslat opravdu různorodé pohledy. A myslím, že tam má od každého něco.

Tenhle swap se mi líbil a určitě ho někdy ráda zopakuji. Nejtěžší je totiž vybírat něco naslepo, a dokonce se i trefit.

453453.jpg

 

4. Swap s Peťou V. (výborný)

Tady jsme vybíraly podle našich PC profilů, a také podle toho co máme rády. Jinak to byl také swap naslepo.

Dostala jsem nádherné Vánoční pohledy s kočičkami, které opravdu miluji. A ten králíček je také roztomilý a je moc milé, že mi ho neposlala Petra, ale její potomci. :)

Moje sbírka se samozřejmě zase rozrostla (právě o ty kočičkové pohledy), ale některé pohledy poputují dál.

Jsem ráda, že Petra byla nadšená z levandule. Měla jsem ji dlouho v krabici, asi si prostě čekala na toho správného majitele.

Za swap moc děkuji.

ccc.jpg

 

5. Swap s Martinou K. (průměrný)

Tento swap se mi líbil, protože měl všude samé třpytky a všechno byly lesklé pohlednice. Jinak to jsou pohledy stejné jako u Ládi, prostě klasické České Vánoční pohledy.

Pohledy se mi líbily, ale všechny kromě kočičky poputují dál. Dokonce některé už mají své PC číslo a některé putují k mé penpal z Finska. Ačkoli mám nerada fotky kočiček na pohledech, tahle se mi docela líbí. Vypadá to jako by ležela ve sněhu. Také taková zimní tématika, za to Marťu moc chválím (ačkoli nevím, zda to byl záměr).

Já se snažila zase vybrat od každého něco, aby byl swap rozmanitý. Marťa byla nadšená z pohledu s Paříží. Je to také jeden z mých oblíbených, který ráda posílám.

pru.jpg

 

6. Swap s Aničkou S. (výborný)

Swap byl předem domluvený, obě jsme věděli, které pohledy si posíláme.

Jelikož se mi zalíbily vybarvovací pohledy, a Anička je měla, tak jsme si pohledy podle domluvy vyměnily. Pohledy jsou krásné.
Děkuji Aničce, že mi přiložila krásnou záložku s medvídkem, zatím je v mé sbírce, ale až budu dělat swap s „medvídkáři“, určitě ji pošlu dál.

Děkuji.

111111111111111111111111.jpg

 

To je všechno k pohledovým swapům za měsíc listopad.

Mějte se fanfárově.

Hann

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář